Massage

Massage heeft een gunstige invloed op uw algeheel welbevinden; de balans tussen lichaam en geest. Daarnaast beïnvloedt het uw hormoonhuishouding en het autonoom zenuwstelsel in positieve zin. Zo verhoogt massage de hoeveelheid endorfine en oxytocine in uw lichaam: het stimuleert een geluksgevoel, geeft energie en vermindert stress. 

  1. Ontspanningsmassage is een uitgebreide massagebehandeling van het hele lichaam of een deel ervan. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zacht tot stevig kneden, strijken en het uitoefenen van frictie. Een ontspanningsmassage verbetert de bloedcirculatie, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen. Het ontspant u lichamelijk en geestelijk en werkt preventief tegen gezondheidsklachten: het verhoogt uw weerstand.
  1. Sportmassage is het masseren van één of meer lichaamsdelen, met het doel om uw lichamelijke conditie in stand te houden en/of nadelige gevolgen van sport, blessures of zware arbeid te voorkomen en weg te nemen. Sportmassage verbetert de doorbloeding, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen. Het activeert en ontspant de spieren; voert vocht af en bestrijdt verhardingen in het spierweefsel.

Voor een afspraak kunt u bellen, een email sturen of het contactformulier invullen.