BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 7450508386147195621fee

BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 19470352416147195628580

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon. Al of niet veroorzaakt door gewoonte, een afwijking of een ziekte.

Tijdens oefentherapie leert u de juiste manier om te bewegen, binnen uw eigen mogelijkheden. We werken zoveel mogelijk aan de hand van de bewegingen die u veelvuldig maakt, hetzij thuis, op het werk of tijdens het sporten. Dat kan veelvuldig bukken zijn, of juist lopen en zitten. We analyseren de belangrijkste bewegingen, corrigeren die en trainen de gecorrigeerde versie. Tijdens een behandeling wordt desgewenst gebruik gemaakt van hulpmiddelen, zoals diverse formaten ballen, balanstollen etc.

We realiseren ons dat het niet makkelijk is om jarenlange gewoontes te veranderen. De oefentherapeut zal dan ook rekening houden met uw omstandigheden thuis en op het werk.

Speciaal voor houdings- en bewegingscorrectie bij kinderen en jongeren, hebben wij een gespecialiseerde therapeut in onze praktijk. Zij biedt de therapie op een speelse en moderne manier aan en inspireert kinderen om hun houding te verbeteren, zodat klachten verminderen, verdwijnen en kunnen worden voorkomen.

Voor een afspraak kunt u bellen, een email sturen of het contactformulier invullen.

BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 580095633614719562ec63