Delta-Cast Soft – Nieuw in onze praktijk!

Sinds kort maken wij in onze praktijk gebruik van Delta-Cast soft braces. Een ideaal product, maar wat houdt dat precies in? En is het geschikt voor uw lichamelijke klachten? Ik leg het je uit in dit artikel.

Wat zijn Delta-Cast Soft braces?

Delta-Cast Soft is een soepel materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van braces die functionele ondersteuning geven aan breuken en weefselbeschadigingen. In tegenstelling tot andere braces beweegt deze soepel met je mee. Bewegingen worden dus niet tegengehouden, maar juist ondersteund. Delta-Cast Soft is een ontzettend fijn product om mee te werken en ideaal, voor u, om te dragen.

De voordelen van Delta-Cast Soft Braces

Meer flexibiliteit, meer mobiliteit en minder problemen. Dat is wel hoe we Delta-Cast Soft zouden kunnen samenvatten. Voorheen was het zo dat een brace de beweging beperkte of zelfs tegenhield. Met dit nieuwe product is dat verleden tijd!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Een verbeterde circulatie, dus een snellere genezing
  • Helpt spieratrofie te voorkomen en andere problemen veroorzaakt door immobilisatie

Daarnaast biedt het ook meer comfort omdat de braces ligt aanvoelen en goed ademen. Bovendien, is er gedacht aan het uiterlijk. Want het oog wil natuurlijk ook wat! Zo is het heel glad aan te brengen, wat zorgt voor een haakvrij oppervlak. Ook zijn de randen zachter, voor een hogere tevredenheid van de gebruikers. Tot slot is het product verkrijgbaar in een tal van verschillende kleurtjes.

Delta-Cast Soft voor u

Wij maken braces voor polsen, handen, vingers, enkels en voeten. We zorgen ervoor dat u kunt blijven bewegen zodat het gewricht niet verstijft en de spierfunctie blijft bestaan. Een beweging van het gewricht tot de uiterste stand, wordt echter onmogelijk. Dat is natuurlijk nodig, voor een goed herstel na verdraaiing of verstuiking. Ook bij bijvoorbeeld pijnlijke handen en artrose helpt de Delta-Cast Soft!

Vragen?

Wil u graag meer informatie over dit nieuwe aanbod? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze specialisten staan voor u klaar.