Helpt tapen bij pijn rond de knieschijf ?

Heb je last van pijn rond de knieschijf? Dan is de pijn waarschijnlijk afkomstig uit het kraakbeen achter de knieschijf. Bij verkeerd of te veel belasten van de knie, kan het voorkomen dat het kraakbeen erachter minder soepel wordt. Hierdoor ontstaan er kleine scheurtjes, die pijn veroorzaken.

Symptomen pijn rondom knieschijf

Als het kraakbeen onder je knie beschadigd is kun je een vervelende pijn ervaren.  Ook kan het voorkomen dat je knie opgezwollen is. Deze zwelling ontstaat door de irritatie die de fragmenten veroorzaken in de knie. Vaak is het ook niet mogelijk om te sporten als de knie gezwollen is.

Behandeling

Met tape kun je, je knieschijf een handje helpen met op zijn plek te blijven. Het is een prima ondersteuning bij knieklachten, maar het is niet dé oplossing.

Wil je echt van de pijn af? Dan is er spierkracht en coördinatie training nodig. Dit zijn de belangrijkste factoren tot genezing.

Hulp nodig?

Als specialisten hebben we al jaren ervaring op het gebied van knieklachten afkomstig uit het kraakbeen. Wij helpen je graag met persoonlijke begeleiding en het vinden van een duurzame oplossing.

Schroom niet en bel ons op 06-26296706 of stuur een mail naar info@fysio-cesartherapie.nl.